Konfirmation uppåt landet



Igår morse kl. 10:20 satte jag mig på tåget till Halmstad. Jag hade på mig en rosa spetsklänning och kände mig allmänt jättefin.



Väl framme träffade jag filuren nedan som kallas Ellen. Hon är en glad prick som måste ha de finaste ögonen i hela vida världen...



...Hon gillar sin mobil, och mig (för det mesta), och har den underbaraste "halländska-göteborska"-dialekten, hon är för go' helt enkelt.

I kyrkan fick vi höra sång och se på dans, det var mycket festligt.
När det var slut fick vi äntligen tag på konfirmanden och sedan bar det av hem till henne.
Hon posade coolt med sitt kors på näsan.




... och var galet söt. Förresten så heter hon Emma och henne har jag kännt så länge jag kan minnas. Hon har det härligaste skrattet som finns och den bästa humorn. Hon sjunger dessutom gudomligt fint.
Både Emma och Ellen är mästare på att göra roliga miner. Men jag tror inte att de skulle bli så glada om jag la ut en bild...

Resten av eftermiddagen satt vi och mumsade på tårta och njöt av solen, det var ett bra sätt att spendera en lördag på tycker jag.


Simma lugnt.



Under träden skymtar man solen




Hejsvejs!
Det gör lite ont i mitt blogghjärta just nu, idag har jag nämligen förlorat tre fina följare på bloglovin, så därför är jag lite nedstämd... Men tänkte i alla fall be om ursäkt för den dåliga bloggningen på sista tiden, men jag har helt enkelt inte haft lust att skriva något och så har det varit riktigt sommarväder och då passar man på att vara ute ^^
Imorgon bär det av till den HÄR lilla filurens konfirmation, åh vad det kommer bli kul, kameran hänger såklart med. :)

adjöss!



Smultron på magen

Shorts: Second Hand • Linne: H&M • Bälte: Gina Tricot


Jag vill slänga mig ner i ett fält av blommor och sträcka upp mina händer mot stjärnorna och bara vara. Jag vill spendera kvällen på en koloni med fina vänner och känna grilldoft. Jag vill gå barfota i gräs. Jag vill känna doften av hav och ha sand mellan tårna.  Jag vill sätta smultron på ett strå. Jag vill ha sommar, och idag är det en sådan dag när det faktiskt inte känns så långt borta. (närmare bestämt är det faktiskt endast 23 dagar kvar till frihet för min del). Men än så länge får jag nöja mig med att gå runt med smultron på magen istället och det är ju rätt fint det med. (↑)
Tjingepling!



Färglös som en tår




Hon snuddade försiktigt vid de svala tangenterna, blundade och log när ljudet av tonerna spred sig i rummet. Hon lät försiktigt fingrarna dansa över klaviaturen. Tonerna svepte iväg henne likt en vind och förde henne till en avlägsen plats. En plats utan sorg, utan bekymmer.


Paradise




Gud vad jag älskar våren! kjnbfdkgjbf.

Har legat och varit halvdöd hela dagen p.g.a migrän, det är inte förrän nu jag börjat piggna till igen. Ack du migrän, jag ogillar dig starkt. Det har i alla fall varit himla fint väder, nästan som sommar, och det gör en ju alltid glad. Men nu ska jag sova för annars kommer jag vara död imorgon. Hej.


Lördagsord.





Ben&Jerry, film, fotografering, musik
min lördag. ♥

Halloj! Sitter och käkar lite Ben&Jerry (half baked är himla god) och myser framför en film, har haft en riktig slappardag och det behövs ju ibland. Har även funnit de coolaste morgontofflorna i hela vida världen (de ovan), blev mycket nöjd när jag hittade dom.

Glad lördag!


Lyckorus




Svejsan-hejsan!
Har varit en aning kaotiskt på sistonde, har nämligen inte hittat min kamera-laddare, och min kamera har varit död.. men idag hittade jag den äntligen! WIHO! så nu ska det minsann fotograferas så att det ryker om det! hehe

Hade tänkt göra om lite här på bloggen också, designen känns vintrig på något sätt så jag vill göra den lite vårigare. Något triangelaktigt hade jag tänkt mig ^^

Let's Go Surfing - The Drums

Simma lugnt!


Världen genom mitt fönster



Tänkte ge er en liten sneak-peak på mitt nya rum.


Jag har en liten frank balkong med makalöst fin utsikt.


Utanför finns det en liten väg...


Och överallt finns blommande träd.

Bon Iver - Skinny Love



Hela världen är så underbar...

... om man är korkad tom och glad.
Imorgon flyttar jag, har nationella prov i matematik och ska dessutom gå på bal. Blir intressant att se hur det blir.
Förlåt för den usla uppdateringen, men jag har ingen inspiration just nu, matten suger liksom livskraften ur mig lite grann. Men jag återkommer kanske imorgon, sent, när jag kan leva igen.
Hej.



Kom ut i ljuset




Har inget jättekul att skriva, förutom att jag längtar sönder till sommarlovet och gymnasiet! Är sjukt taggad.
Sitter och dricker te och är allmänt jättetrött, har haft fullt upp hela helgen... Men nu ska jag packa, för på tisdag, då flyttar jag! :D Ha en bra dag!


Vatten och fin musik



(Om du klickar på hjärtanen kommer du till tre fina låtar)

Jag gillar vattendroppar.
Idag har jag tvingats cykla, springa och cykla ännu lite till, i ösregn. Wiho! Vi hade nämligen orienteringsdag, och det var kul. Men det hade varit roligare om man inte hade kommit hem plaskandes blöt. Så ikväll är jag trött, himla, himla trött, och jag kommer att ha träningsverk imorgon. usch. Vad har ni hittat på? :)


När vårregnet smattrar på taken...



~Skjorta: Second Hand • Chinos: H&M • Skor: Converse~

...är jag ute och fotograferar istället för att mysa inomhus med en varm kopp te...

Blött och dystert var det när de här bilderna togs. Blött och dystert är det även idag. Blä. Funderar på att blåsa upp några ballonger och flyga iväg till en varm plats. Det skulle vara fint. Men nu ska jag ta mig i kragen och läsa en bok.
Hejhopp ♥


En lätt vårbris

Hellohello!
Igår traskade jag runt på min gård och fotograferade och man kan säga att temat tillslut blev rosa, och det är ju fint! ^^ Idag har jag dansat i en vit klänning på ett torg och känt mig lite som en prinsessa, det var roligt för det var glad stämning och fint väder! Jag har även sprungit runt som en galning och letat efter en balklänning (niorna på min skola har bal nästa vecka) utan något vidare bra resultat. Ska nog fortsätta mitt sökande imorgon!
Men för att jag inte ska vara död imorgon tar jag nog och går och lägger mig nu...
The Kooks-Naive

Tea-riffic!




(blev väldigt nöjd med rubriken, hehe ^^ )

Idag har jag druckit te ur en kaffekopp, legat och slappat i soffan, gått runt barfota och varit allmänt lat. En vanlig söndag helt enkel. Nej, jag brukar faktiskt vara mer produktiv...  Hade tänkt gå ut och fota lite senare idag, får se om det blir av för ikväll bär det av till vår nya lägenhet. Den ska städas.. AWESOME! eller inte.
Solen skiner i alla fall idag igen så jag tog på mig en somrig långklänning, egentligen är det för kallt för det, men det struntar jag fullkomligt i, för den är så fin. :)
Känner att det här inlägget blev väldigt oseriöst...haha!
Ha det bäst!


Fjäderlätt





She decided to free herself, dance into the wind, create a new language. And birds fluttered around her, writing "yes" into the sky.

Lördag. Glass, sol, musik, sommar. Fint. Nej, men nu får jag ta och sluta prata om vädret hela tiden.. det är bara det att det är så vårigt ute. Svävar runt på små moln när det är så. ♥

Idag är jag trött, verkligen trött, trött, tröttt. Jag vet inte varför för jag har inte gjort någonting alls...Blä.
Hittade en jättefin fjäder idag som jag kände mig tvungen att fotografera, hehe...

Hade tänkt att jag skulle bli lite mer kreativ när det gäller vad jag fotar, välja motiv med lite mer omsorg. Det känns som att det blir tråkigt i länden annars. :)

Mad World-Gary Jules

hoppas ni har en kalasig lördag!


Bara en vacker sommardröm





Nästan alla fina bloggar har lagt ut bilder på körsbärsblommor, så idag tänkte jag göra detsamma. Men tyvärr hittade jag inga körsbärsträd så det fick bli ett plommonträd istället, men det blev minst lika fint tycker jag i alla fall... Kunde dock inte bestämma mig om den svartvita eller den med färg blev bäst, så jag tog båda... vilken tycker ni blev finast? ^^
Annars har jag haft en ovanligt fin fredag med skratt, musik, solsken, målande och fotograferande.
Ska nu bädda ner mig i soffan och njuta av lite choklad och kanske se på någon bra film.

Här får ni lite bra peppmusik som passar nu när det är fredag.♥

Adjöss så länge!


Genom dina ögon


Imorgon är det fredag och det blir himla skönt.
Gitarr-spelande, drömmande, fotograferande och pianospel, ja, ungefär så hade jag tänkt att min fredag skulle se ut. Finfin om ni frågar mig.
Jag kom på en sak idag, jag önskar att jag hade haft ett stort fönster, ni vet ett sånt man kan sitta i och dingla med benen, åh vad det hade varit mysigt! Där skulle jag ha suttit och tittat ut och drömt mig bort, eller kanske läst en bok... som sagt, mysigt.
Ha det kalasbra!

Med solsken i mitt sinne



Hejhopp!
Vad har ni hittat på idag? Själv har jag hoppat runt ute i bara shorts med kameran runt halsen och knäppt massa bilder, härligt som bara den! Känner mig helt bubblig, sprallig, glad och full av idéer! jag är så inspirerad! och jag har ingen aning om varför, kanske är det sommarvädret, men himla kul är det i alla fall! ^^
Imorgon ska jag ta på mig den fina klänningen som jag köpte igår, bara för att vara extra fin hehe...
Förresten, nu mina vänner har jag skaffat instagram! Där heter jag: julijai , så kika gärna in där om ni vill göra mig glad :)
Men nu kallar läxorna på mig så ni får ha det finfint!
Monsterkram!

Som en magisk värld





Ursäkta alla naturbilder, men det är bara så himla härligt och fint med alla färger!
Det doftar grillfest och blommor ute, solen skiner som bara den och var man än tittar ser man folk gå runt i shorts och fina sommarklänningar, så megasuperduperunderbart! Men vet ni vad det bästa är, det är 20 grader i lilla Lund idag, 20 grader! lkjhgfds, jag dör...
Nu har det dessutom äntligen blivit maj, så himlans underbart! Känner mig som en riktig optimist idag men det är väl så det blir när sommaren nästan är här!
Vad har ni hittat på idag? ^^

Här får ni lite (enligt mig) härlig vårmusik:



RSS 2.0