It's like magic

God kväll!
Kom nyss hem från pianot. Blir alltid lika glad och pigg efter en lektion, blir så inspirerad. Ibland känns det som att man kan uttrycka mer genom musiken än om man försöker säga det med ord.
Det lät djupt haha :)
Nej, men nu ska jag nog ta en dusch och sedan gå och lägga mig.
Sov gott!

"Music is what feelings sound like."

Rosa Lurar

Slänger in ett litet inlägg innan jag går till pianot.
Tänkte visa ett litet fynd jag gjorde i Göteborg.


De här störtsköna rosa hörlurarna hittade jag på accessorize.
Men nu bär det av mot Kulturskolan med rosor i öronen.
Ha det gött!

En Rund HundKund från Lund

Hejsan!
Vad tycks om mitt fina rim?
Har precis kommit hem från min prao och som sagt jobbar jag på Lunds Hundklipp hela veckan, ett riktigt mysigt ställe må jag säga.
Idag så fick jag till och med fotografera en snygg "före/efter-bild" på en av dagens kunder.söt som socker säger jag bara!

Om mig


Jag heter Julia. Jag bor och är uppvuxen i en liten stad i södra Skåne. Den 16 juli 1996 kom jag till världen. Jag är en och sextionio meter lång och är faktiskt nöjd med min längd, mina ben räcker ju ner till marken. Jag bor i ett litet radhus tillsammans med min familj bestående av min mamma, pappa, bror & katt.

 

Jag har spelat piano halva mitt liv och dansat så länge jag kan minnas. Musik är det bästa som finns. Några favoriter är Bon Iver och The Beatles.

 

En annan sak jag gillar är att fotografera. Jag fick min nikon D3100 i femtonårspresent och sedan dess har mitt fotointresse bara ökat.

 

 

Jag drömmer om att någon gång få resa världen runt och besöka platser som Paris, Venedig, Tokyo, Rom, New York och mycket, mycket mer.

 

I den här bloggen kommer ni få läsa om mina tankar och annat trevligt.

 


Onödig fakta:

Ogillar risifrutti ♦ Älskar språk ♦ Gillar inte laktrits ♦ Har världens konstigaste humor och skratt ♦ Galen i muminkoppar

 

 


RSS 2.0